Wintercursussen en trainingen Frans

 • Niveau cursus

  A1 t/m C2
  van beginners t/m vergevorderden

 • Aantal lessen

  Vanaf 1 les

 • Deelnemers

  1 tot 4

 • Locatie

  Zie leslocatie onderaan

 • Cursusprijs

  Vanaf €42,50,-

 • Duur les

  Vanaf 1u30

 • Data

  In overleg

 • Rooster

  Maandag t/m zondag, overdag en in de avond.

 • Frequentie

  In overleg

Doelgroepen

Deze wintercursussen worden van september t/m april gegeven en zijn ideaal ter voorbereiding van:

– Een vakantie in Frankrijk of in een Franstalig land.

– Een verblijf in Frankrijk of in een Franstalig land.

– Zakenreis naar Frankrijk of in een Franstalig land

– Een studie, scholing, opleiding, etc. in Frankrijk of een Franstalig land

– Een missie voor diplomaten, NGO-medewerkers, etc. in Frankrijk of in een Franstalig land.

– Een missie voor expats.

– Franse toetsen voor de opleiding voor startende beleidsmedewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken, “het diplomatenklasje”.

– Een migratie naar Frankrijk of een Franstalig land.

Evaluatie van het niveau Frans

Vooraf aan de inschrijving vindt een intakegesprek van 1 uur en op afspraak plaats (gratis en vrijblijvend) waarin uw niveau Frans kan bepaald worden (als u geen beginner bent), uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken en al uw vragen over de cursus kunt stellen. Gedurende de cursus zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden met betrekking tot de methode, het programma, het huiswerk, uw vooruitgang, etc.

Frequentie

De frequentie van deze cursussen hangt af van uw doelstellingen en kan gedurende een cursus verhoogd of verlaagd worden. U kunt tot 6 uur per dag, 5 dagen per week les nemen.

Lesmateriaal

In deze wintercursussen wordt het lesmateriaal bepaald aan de hand van uw doelstellingen, de frequentie van uw lessen en uw niveau Frans. De prijs van de cursussen is exclusief lesmateriaal.

Huiswerk

Om uw doelstellingen efficiënter en sneller eigen te maken is het belangrijk om huiswerk te maken. De hoeveelheid  en de inhoud daarvan wordt in het intakegesprek besproken en in overleg bepaald. De opdrachten van het huiswerk worden samengesteld op basis van uw niveau Frans en van uw wensen en doelstellingen.

Cursistensite

Elke cursus krijgt een eigen internet pagina onder de Cursistensite. Dit gebeurt alleen wanneer de cursus doorgaat. Op deze pagina komen geen persoonlijke gegevens te staan.

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal is niet verplicht.

Docenten

Eerstegraads docenten Frans, native speakers, met ruime ervaring met lesgeven voor verschillende doelgroepen in het bedrijfsleven, op (middelbare) scholen, op universiteiten, op andere taalinstituten, aan particulieren, etc.

Leslocatie

Deze cursussen kunnen overal in Nederland gegeven worden, op één van onze leslocaties in Den Haag, in-company en/of online. Deze cursussen kunnen ook aan huis bij particulieren gegeven worden. Alle mogelijkheden kunnen tijdens het intakegesprek besproken worden.

Sfeer tijdens de lessen

U leert Frans alsof u in Frankrijk bent. De lessen worden in een ongedwongen (Franse) sfeer gegeven en zijn communicatief en praktijk gericht. De sfeer is altijd ontspannen en aanstekelijk en iedereen voelt zich snel op zijn gemak. Elke cursist wordt gestimuleerd om een actieve rol in de lessen te spelen.

Cursusprijzen en offerte

De cursusprijzen gaan per offerte. Voor particulieren zijn de cursusprijzen vrijgesteld van BTW. Er is ook geen sprake in deze cursussen van inschrijf- en administratie kosten. De algemene voorwaarden voor de wintercursussen, waaronder de betaling, zijn vermeld op de offerte.

Betaling

Als u of uw werkgever akkoord gaat met de offerte kunt u een nota ontvangen. Bij sommige bedrijven en organisaties verloopt het indienen van de nota’s bepaalde interne procedures. In dit geval zal het indienen van onze nota’s deze procedures volgen. Dit punt wordt in het intakegesprek besproken worden.

Meer info

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of WhatsApp. Als u wenst gebeld te worden kunt u dit in uw bericht aangeven.