Over ons

Voici la France is een Frans taalinstituut in Den Haag dat voornamelijk cursussen Frans verzorgt vanuit het principe “Frans leren alsof u in Frankrijk bent”. Op deze site vindt u informatie over de cursussen, trainingen, diensten en activiteiten van Voici la France met betrekking tot Frans en Frankrijk. Als u geïnteresseerd bent in één van deze cursussen, trainingen, diensten of activiteiten dan kunt u voor meer informatie uiteraard altijd contact opnemen met ons opnemen.

De privé cursussen/trainingen en/of cursussen/trainingen op maat beginnen op elk moment van het jaar en de reguliere cursussen starten in september/januari/februari en eindigen in december/april/mei. De cursussen worden gegeven in verschillende leslocaties of in compagnie in Den Haag, Westland, Delft, Leiden en de omgeving ervan. Voor bedrijven, instellingen, organisaties kunnen de cursussen/trainingen in overleg ook gegeven worden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of andere steden.

Deze site wordt het hele jaar door dagelijks geüpdate en via de Nieuwsbrief kunt u ook op de hoogte blijven van het nieuws over Frans en Frankrijk.

Frans leren in Frankrijk in combinatie met o.a. culturele activiteiten. Voor particulieren en bedrijven. De lessen zijn bestemd voor alle niveaus en toepassingen. Voor bedrijven kunnen de cursussen/trainingen ook gecombineerd zijn met een teambuildingsprogramma.

E-learning Frans leren o.a. via webcam, internet, e-mail of via de telefoon is ook mogelijk: via de computer of de telefoon kunnen een aantal cursussen worden gevolgd zonder dat men er de deur voor uithoeft.

Een cadeaubon voor een les, een cursus, een workshop of een activiteit Frans, een leuk en origineel cadeau om te geven of te krijgen.

Strippenkaarten om losse lessen Frans te nemen. De ideale manier om Frans te leren als u om bepaalde redenen niet aan een vaste cursus gebonden wilt of kunt zijn. Binnen de geldigheid van de Strippenkaart kunt u zelf aangeven wanneer u de les(sen) wilt nemen. Er bestaan verschillende Strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen.

Het Café français 5 sur 5: eindelijk een gelegenheid in Nederland om Frans te spreken buiten de les en ook als u geen les neemt.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarin Frans spreken wordt gecombineerd met leuke (culturele) activiteiten b.v. reizen naar Frankrijk, koken, schilderen, etc. De data van de activiteiten staan in de Nieuwsbrief. Als u geïnteresseerd bent in deze activiteiten dan kunt u contact met ons opnemen.

Voor kleine bedrijven kan er een teambuildingsprogramma samengesteld worden. Het programma zal in het teken staan van plezier, samenwerking en communicatie. Een leuke manier voor de collega’s om elkaar beter te leren kennen. Het programma is vooral geschikt voor bedrijven en organisaties die zaken doen met Frankrijk of andere Franstalige landen of voor secties Frans op middelbare scholen, Hoge scholen, universiteiten, etc.

In de Nieuwsbrief staan o.a. nieuws over de cursussen, diensten, activiteiten van Voici la France en ook tips en nieuws over Frans en Frankrijk.

Als u meer informatie wilt over de cursussen, diensten, activiteiten van Voici la France met betrekking tot Frans en Frankrijk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voici la France is ook te volgen op Facebook met dagelijks nieuws over Frans en Frankrijk.

.