Over ons

Voici la France is een Frans taalinstituut in Den Haag dat voornamelijk cursussen en trainingen Frans verzorgt voor particulieren, bedrijven, (hoge) scholen, universiteiten, NGO’s en andere non profit organisaties, etc. vanuit het principe “Frans leren alsof u in Frankrijk bent”. Op deze site vindt u informatie over deze cursussen en trainingen en ook over de diensten en activiteiten van Voici la France met betrekking tot Frans en Frankrijk.

De cursussen en trainingen Frans kunnen op elk moment van het jaar beginnen en kunnen overal in Nederland gegeven worden, in één van onze leslocaties in Den Haag, in-company of online.

De lessen zijn bestemd voor alle niveaus en toepassingen. Voor bedrijven, (hoge) scholen, universiteiten, NGO’s, (non profit) organisaties, etc. kunnen de cursussen/trainingen op maat aangeboden worden en eventueel gecombineerd worden met een teambuildingsprogramma.

E-learning – Frans online leren: In principe kunnen alle Franse lessen gegeven worden via verschillende professionele online lesplatforms. Zie het aanbod onder cursussen en trainingen Frans.

Strippenkaarten om losse lessen Frans te nemen. De ideale manier om Frans te leren als u om bepaalde redenen niet aan een vaste cursus gebonden wilt of kunt zijn. Binnen de geldigheid van de Strippenkaart kunnen de lessen in overleg gepland worden. Er bestaan verschillende Strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen. Een strippenkaart kan tot één jaar geldig zijn.

Het Franse Café 5 sur 5: Het gaat om een unieke rondtrekkend café door heel Nederland, het eerste in zijn soort in Nederland.  Het is een unieke gelegenheid om Frans te spreken buiten de les en ook als u geen les neemt. Fransen en Franstaligen zijn ook welkom in dit café. In overleg kan het Café français ook online gehouden worden.

Teambuildingsprogramma voor kleine bedrijven die zaken doen met Frankrijk of Franstalige landen, (non profit) organisaties, secties Frans op scholen, Hogescholen, universiteiten, etc. Er kan in overleg een teambuildingsprogramma samengesteld worden. Het programma zal in het teken staan van plezier, samenwerking en communicatie. Het wordt ervaren door de deelnemers als een leuke manier om de communicatie en samenwerking tussen collega’s te bevorderen.

Onder de kop links staan leuke rubrieken om Frans gratis te leren en/of te oefenen, verschillende informatie over bijvoorbeeld Franse restaurants in Nederland, boeken in het Nederlands over Frankijk, Franse kranten en tijdschriften, Franse boeken voor verschillende niveaus Frans, Franse films en series op Netflix en nog meer links om niets te missen over Frans en Frankrijk.

Als u meer informatie wilt over de bovengenoemde cursussen en trainingen Frans,  diensten en activiteiten van Voici la France of over alles wat te maken heeft met Frans en Frankrijk, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn ook via WhatsApp te bereiken.

À bientôt!