Nieuwsbrief

De volgende editie van het Café français zal zijn op 3 juni

Het volgende Franse café vindt plaats op maandag 3 juni van 19:00 tot 21:00 uur in het centrum van Leiden. Het adres van het café wordt na registratie naar de deelnemers gestuurd. Inschrijving voor het Café français is verplicht en deelname kost 5 euro – drankjes en bites inbegrepen. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact met ons op via FacebookWhatsApp of het contactformulier.


Groepscursussen semi-intensief Frans in Leiden beginnen weer van 20 mei t/m 5 juli 2019. 6 weken, 2 lessen per week 18u-20u en 20u-22u op dinsdag en donderdag. Niveau Frans A1.1 en Frans A1.2

Zie het aanbod op cursussen standaard Frans en opfriscursussen Frans.


Voici la France is weer op Facebook te volgen

U kunt Voici la France weer op Facebook volgen om op de hoogte te zijn van ons aanbod voor het nieuwe seizoen 2019-2020.


Zomercursussen Frans op privé basis / op maat

Gedurende het hele jaar door is er de mogelijkheid om cursussen/trainingen Frans op privé basis / op maat te nemen. Het programma, de tijden, de data, etc. worden voorafgaand aan de cursus/training besproken in een intakegesprek. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze cursussen/trainingen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Als u gebeld wenst te worden dan verzoeken wij u om uw telefoonnummer op uw bericht aan te geven. Zie onderaan deze pagina, op de rode balk, de mogelijkheid om ons een bericht via Whatsapp te sturen. U kunt ook Voici la France via Facebook volgen.