Nieuwsbrief

De volgende editie van het Café français zal zijn op 22 mei

Het volgende Franse café vindt plaats op woensdag 22 mei van 19:00 tot 21:00 uur in het centrum van Den Haag. Het adres van het café wordt na registratie naar de deelnemers gestuurd. Inschrijving voor het Café français is verplicht en deelname kost 10 euro – drankjes en bites inbegrepen. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact met ons op via Facebook, WhatsApp of het contactformulier.


Groepscursussen semi-intensief Frans in Leiden beginnen weer van 20 mei t/m 5 juli 2019. 6 weken, 2 lessen per week 18u-20u en 20u-22u op dinsdag en donderdag. Niveau Frans A1.1 en Frans A1.2

Zie het aanbod op cursussen standaard Frans en opfriscursussen Frans.


Voici la France is weer op Facebook te volgen

U kunt Voici la France weer op Facebook volgen om op de hoogte te zijn van ons aanbod voor het nieuwe seizoen 2019-2020.


Zomercursussen Frans op privé basis / op maat

Gedurende het hele jaar door is er de mogelijkheid om cursussen/trainingen Frans op privé basis / op maat te nemen. Het programma, de tijden, de data, etc. worden voorafgaand aan de cursus/training besproken in een intakegesprek. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze cursussen/trainingen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Als u gebeld wenst te worden dan verzoeken wij u om uw telefoonnummer op uw bericht aan te geven. Zie onderaan deze pagina, op de rode balk, de mogelijkheid om ons een bericht via Whatsapp te sturen. U kunt ook Voici la France via Facebook volgen.