Zomercursussen

Zomercursussen Frans semi-intensief in Leiden

Van woensdag 30 mei t/m maandag 9 juli 2018 zullen er, bij voldoende inschrijvingen, 2 zomercursussen Frans semi-intensief in Leiden plaats vinden. Het gaat voor iedere cursus om 2 lessen per week op maandag- en woensdagavond, van 18.15 tot 20.00 u en van 20.15 tot 22.00 u. De nadruk bij deze cursussen ligt op de spreekvaardigheid. Deze cursussen dienen ook als opfriscursus. De prijs voor een hele cursus is 315,- euro per persoon, exclusief lesmateriaal dat de cursisten zelf dienen aan te schaffen. Bij de cursussen gaat het om het niveau A1.1. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Zomercursussen Frans semi-intensief in Den Haag

Van dinsdag 29 mei t/m donderdag 5 juli 2018, zullen er, bij voldoende inschrijvingen, 2 zomercursussen Frans semi-intensief in Den Haag plaats vinden. Het gaat voor iedere cursus om 2 lessen per week op dinsdag- en donderdagavond, van 18.15 tot 20.00 u en van 20.15 tot 22.00 u. De prijs voor een hele cursus is 315,- euro, exclusief lesmateriaal dat de cursisten zelf dienen aan te schaffen. Bij de cursussen gaat het om het niveau A1.1 en A.1.2. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Zomercursussen Frans op privé basis / op maat

Tijdens de zomerperiode is er ook de mogelijkheid om cursussen Frans op privé basis / op maat te nemen. Het programma, de tijden, de data, etc. worden voorafgaand aan de cursus besproken in een intakegesprek. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze cursussen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Als u gebeld wenst te worden dan verzoeken wij u om uw telefoonnummer op uw bericht aan te geven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Als u gebeld wenst te worden dan verzoeken wij u om uw telefoonnummer op uw bericht aan te geven. U kunt ons ook een bericht via Whatsapp of Facebook sturen.