Cursussen Frans voor kinderen

Cursussen voor kinderen die niet Franstalig zijn

De groepen 7 en 8 van de basisscholen kunnen op een speelse manier kennis maken met de Franse taal en goed voorbereid worden op de middelbare school. De kinderen leren niet alleen de Franse taal maar ze leren ook over Frankrijk, de Fransen, etc. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de schrijf- en leesvaardigheid. Het is algemeen bekend dat kinderen sneller en makkelijker leren als ze iets leuk vinden. Al vanaf het begin van de cursus worden verschillende activiteiten georganiseerd om de woordenschat van de kinderen te vergroten en om hun spreek- en luistervaardigheid te stimuleren. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan de schrijf-, lees-, spreek- en luistervaardigheid. De moeilijkheidsgraad van het Frans dat tijdens een activiteit wordt gebruikt hangt van het niveau Frans van de groep af. Hier vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijke activiteiten voor de kinderen: koken en samen eten, tekenen en/of schilderen, knutselen, zingen of meezingen, karaoke, theater spelen, picknicken, Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet, galgje, iets of iemand raden, ganzenborden en nog veel meer activiteiten.

Cursussen voor kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven

Het is ook mogelijk om eerder met Frans te beginnen, ook als de kinderen nog niet kunnen lezen en schrijven. Ik heb mijn eigen methode en programma voor deze kinderen ontwikkeld waarin de taal via leuke activiteiten wordt geleerd. Uw kind kan gratis en vrijblijvend aan een proefles meedoen. Deze cursussen zijn bestemd voor Franstalige kinderen of kinderen die tweetalig zijn.

De tijden en de dagen worden altijd in overleg bepaald.

Voor meer informatie over deze cursussen kunt u contact met ons opnemen. Als u gebeld wenst te worden dan verzoeken wij u om uw telefoonnummer op uw bericht aan te geven. U kunt ons ook een bericht via Whatsapp of Facebook sturen.