Cursussen en trainingen Frans op maat

Doelgroep

Deze cursussen/trainingen zijn bestemd voor particulieren, bedrijven, overheidsinstanties, scholen, humanitaire organisaties, etc.

Leeftijden, niveaus en toepassingen

De cursussen/trainingen zijn bedoeld voor alle leeftijden, niveaus en toepassingen.

Aantal deelnemers

Vanaf 1 persoon

Evaluatie van het niveau Frans

Voor de aanvang van elke inschrijving wordt het niveau van de cursist bepaald aan de hand van een schriftelijke en/of mondelinge tekst, gevolgd door een gesprek over praktische zaken met betrekking tot onder andere de samenstelling van het cursus- of trainingsprogramma. De test en het gesprek zijn gratis en vrijblijvend.

Dagen en tijden

De cursussen/trainingen worden overdag, ‘s-avonds en in het weekend gegeven.

Cursuslokatie:

In overleg. Cursussen/trainingen in company zijn uiteraard ook mogelijk.

Programma en begeleiding

Het programma van de cursussen/trainingen wordt op maat gemaakt zodat ze voldoen aan uw wensen. Tijdens de lessen komt de taal, de culturele, zakelijke en relationele aspecten van de Fransen vaak aan de orde. De cursisten krijgen tijdens de lessen en daarbuiten hulp bij praktische zaken met betrekking tot Frans en Frankrijk: bellen met instanties in Frankrijk of Franstalige landen, vertalen of het schrijven van documenten in het Frans, procedures uitleggen, reserveringen maken, zaken bij verschillende instanties uitzoeken (belasting, douane , etc.). Kennis van d

Instructietaal:

Frans/Nederlands/Engels

Europese Referentiekader voor Frans:

Het Europees Referentiekader voor vreemde talen beschrijft vier taalvaardigheden (lees- schrijf-, luister- en spreekvaardigheid) op zes niveaus: A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Deze beschrijvingen hebben een internationale geldigheid: niveau B2 bij Frans is gelijk aan dezelfde vaardigheden als niveau B2 bij Engels of Duits. Klik hier voor meer informatie over het Europees Referentiekader. Het aanbod van de cursussen Frans als vreemde taal en de keuze van de leermethodes vallen binnen het Europees Referentiekader. Op deze manier kunt u uw niveau dat u haalt, meten met behulp van een internationaal erkende referentieschaal. U kunt ook speciale (intensieve) cursussen volgen ter voorbereiding op het DELF en DALF examen met de verschillende niveaus ( A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Europees Referentie Kader.

E-learning

Via de computer kunnen cursussen worden gevolgd zonder dat men er de door voor uithoeft. Dit kan bijvoorbeeld via de webcam of e-mail. Dankzij de E-learning kunt u lessen blijven volgen wanneer u niet op de cursuslocatie kunt komen.

Evaluatie van de lessen

Er zal regelmatig een evaluatie plaatsvinden met betrekking tot de methode, het programma, het huiswerk, de vooruitgang van de cursist(en), etc.

Strippenkaart Frans

Een strippenkaart is bedoeld om losse lessen Frans te nemen. Als u om bepaalde redenen niet aan een vaste cursus gebonden wilt of kunt zijn, dan kunt u een speciale strippenkaart aanschaffen om losse lessen Frans te nemen. Binnen de geldigheid van de strippenkaart kunt u zelf aangeven wanneer u de les(sen) wilt nemen. Er bestaan verschillende strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen.

Cursistensite

Na de inschrijving krijgt de cursist een persoonlijke internet pagina op deze site. Op deze site staan een groot aantal links om Frans te oefenen en Frankrijk en de Frans beter te leren kennen. Het gebruik van de Cursistensite is in de prijs inbegrepen en vormt een onderdeel van de cursus/training. Op de pagina komen geen persoonlijke gegevens van u te staan.

Docente

De docente is een native speaker en heeft een eerstegraads bevoegdheid Frans verleend door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. Ze is werkzaam als docente Frans sinds 1991 in onder andere het onderwijs, bij taalinstituten en voor het bedrijfsleven.

Aanmelden en inschrijving:

U kunt het inschrijfformulier aanvragen via het contactformulier. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulierWhatsApp of Facebook. Als u gebeld wenst te worden dan kunt u dit in uw bericht aangeven.

Cursusprijzen:

De cursus- en trainingsprijzen gaan per offerte. Voor verdere informatie over deze cursussen/trainingen kunt u contact met ons opnemen. Voor particulieren zijn deze cursussen niet BTW plichtig. Wij hanteren voor de cursussen geen inschrijf- en administratie kosten.

Betaling: 

U krijgt voor aanvang van de cursus een nota. De algemene voorwaarden voor de cursus, waaronder de betaling, zijn vermeld op het inschrijfformulier.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.