Cursussen Frans voor docenten Frans

 • Niveau cursus

  Alle niveaus

 • Aantal lessen

  Vanaf 1 les

 • Deelnemers

  1 t/m 4

 • Locatie

  Zie leslocatie onderaan

 • Cursusprijs

  Per offerte

 • Duur les

  Vanaf 1u30

 • Data

  In overleg

 • Rooster

  Maandag t/m zondag, overdag en in de avond.

 • Frequentie

  In overleg

Doelgroepen

Bent u een eerstegraads, tweedegraads of universitaire docent Frans en/of docent Frans in opleiding en bent u op zoek naar Franse lessen voor verschillende redenen die van toepassing zijn voor uw beroep en/of opleiding dan zijn deze lessen van toepassing voor u. De lessen worden toegesneden op uw wensen en doelstellingen. Deze lessen zijn ook bestemd voor docenten die voor internationale (middelbare)scholen werken.

Intakegesprek en evaluatie

Vooraf aan de inschrijving vindt een intakegesprek van 1 uur en op afspraak plaats (gratis en vrijblijvend) waarin uw niveau Frans kan bepaald worden, uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken en al uw vragen over de lessen kunt stellen. Gedurende de cursus zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden met betrekking tot de methode, het programma, het huiswerk, uw vooruitgang, etc.

Methodes

Als er een methode moet gebruikt worden tijdens de lessen dan zal deze in overleg met u bepaald worden. De boeken van uw beroep en/of opleiding kunnen ook tijdens de lessen gebruikt worden. Er kan ook gewerkt worden met extra lesmateriaal dat speciaal voor u kan gemaakt of samengesteld worden om het leerproces te versterken.

Huiswerk

De hoeveelheid huiswerk voor deze cursussen wordt met u tijdens het intakegesprek besproken en bepaald. De inhoud van het huiswerk zal gebaseerd zijn op uw wensen en doelstellingen.

Cursistensite

Elke cursus krijgt een eigen internetpagina onder de Cursistensite. Op deze pagina kunt u verschillende informatie, oefeningen, links, etc. vinden die van toepassing zijn voor uw lessen. Deze pagina zal geen persoonlijke gegevens bevatten.

Docenten

De docenten die u les zullen geven zijn eerstegraads bevoegd Frans, native speakers, met ruime ervaring met lesgeven voor verschillende (internationale) doelgroepen in het onderwijs, voor het bedrijfsleven, voor andere taalinstituten, aan particulieren, etc.

Leslocatie:

Deze cursussen kunnen overal in Nederland gegeven worden, op één van onze leslocaties in Den Haag, in-company en/of online.

Sfeer tijdens de lessen

U leert Frans alsof u in Frankrijk bent. De lessen worden in een ongedwongen (Franse) sfeer gegeven. De sfeer is altijd ontspannen en aanstekelijk en iedereen voelt zich snel op zijn gemak. Elke cursist wordt gestimuleerd om een actieve rol tijdens de lessen te spelen.

Cursusprijzen

De cursusprijzen gaan per offerte waarop ook de algemene voorwaarden van de cursus staan. Voor particulieren zijn de cursusprijzen vrijgesteld van BTW. Voor deze cursussen betaalt u geen inschrijf- en administratiekosten.

Betaling

Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u ermee akkoord gaat dan ontvangt u een nota die voor aanvang van de eerste les dient betaald te worden. De inschrijving is een feit pas als de nota betaald is.

Lessen volgen met een Strippenkaart

Deze lessen kunnen ook door middel van een Strippenkaart gevolgd worden. Binnen de geldigheid van de Strippenkaart kunnen uw lessen in overleg met u gepland worden. Er bestaan verschillende Strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen.

Aanmelden en inschrijving

Als u geïnteresseerd bent in deze cursussen kunt u contact met ons nemen via het contactformulier of WhatsApp om een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u akkoord gaat met de offerte krijgt u een nota die voor aanvang van de lessen betaald dient te worden.

Meer info

Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of WhatsApp. Als u wenst gebeld te worden kunt u dit in uw bericht aangeven.