E-learning – Frans online leren

 • Niveau cursus

  A1 t/m C2
  Beginners t/m vergevorderden

 • Aantal lessen

  Vanaf 1 les

 • Deelnemers

  1 t/m 4

 • Locatie

  Online

 • Cursusprijs

  Per offerte

 • Duur les

  Vanaf 1u30

 • Data

  In overleg

 • Rooster

  Maandag t/m zondag, overdag en in de avond.

 • Frequentie

  In overleg

Al onze cursussen en trainingen Frans kunnen ook (gedeeltelijk) online gevolgd worden op professionele learning platforms. Deze online cursussen en trainingen Frans kunnen op maat aangeboden worden en kunnen ook in combinatie genomen worden met lessen in één van onze leslocaties of incompany.

Doelgroepen

Deze cursussen en trainingen kunnen privé of in groepsverband genomen worden en zijn bestemd voor particulieren, bedrijven, instellingen, (non-profit) organisaties, scholen, Hoge scholen, universiteiten, etc. De lessen kunnen individueel en/of met een familielid, collega(‘s), etc. genomen worden.

Evaluatie van het niveau Frans

Vooraf aan de inschrijving vindt een intakegesprek van 1 uur en op afspraak plaats (gratis en vrijblijvend) waarin uw niveau Frans kan bepaald worden, uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken en al uw vragen over de cursus kunt stellen. Gedurende de cursus zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden met betrekking tot de methode, het programma, het huiswerk, uw vooruitgang, etc.

Methodes

In het intake gesprek zal er in overleg bepaald worden of er een methode in de lessen moet gebruikt worden en/of dat het lesmateriaal zal er speciaal voor de cursus/training samengesteld worden op basis van uw niveau Frans en uw doelstellingen.

Alle methodes die in de lessen worden gebruikt komen uit Frankrijk en zijn bedoeld voor mensen die Frans willen leren als vreemde taal. Het gaat om methodes die gemaakt zijn volgens het Europees Referentiekader voor talen. Daarnaast zijn ze zeer communicatief en praktijk gericht. De lesprijzen zijn exclusief lesmateriaal.

Huiswerk

In het intake gesprek zal er in overleg bepaald worden of u huiswerk voor de les(sen) kunt maken. De opdrachten van het huiswerk worden samengesteld op basis van uw niveau Frans en van uw wensen en doelstellingen. De hoeveelheid daarvan wordt in het intakegesprek besproken en in overleg bepaald.

Cursistensite

Elke cursus krijgt een eigen internetpagina onder de Cursistensite. Dit gebeurt alleen wanneer de cursus doorgaat. Op deze pagina komen geen persoonlijke gegevens te staan.

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal is niet verplicht. Tijdens de lessen  worden Franse methodes gebruikt die uit Frankrijk komen en die bedoeld zijn voor iedereen die Frans als vreemde taal wil leren.

Docenten

De docenten die u les zullen geven zijn eerstegraads bevoegd Frans, native speakers, met ruime ervaring met lesgeven voor verschillende doelgroepen in het bedrijfsleven, op (middelbare) scholen, op universiteiten, op andere taalinstituten, aan particulieren, etc.

Leslocatie:

Deze cursussen en trainingen kunnen geheel online genomen worden of in combinatie met lessen overal in Nederland of in één van onze leslocaties in Den Haag of incompany.

Sfeer tijdens de lessen

U leert Frans alsof u in Frankrijk bent. De lessen worden in een ongedwongen (Franse) sfeer gegeven. De sfeer is altijd ontspannen en aanstekelijk en iedereen voelt zich snel op zijn gemak. Elke cursist wordt gestimuleerd om een actieve rol tijdens de lessen te spelen.

Cursusprijzen

De cursusprijzen gaan per offerte. Voor particulieren zijn de cursusprijzen vrijgesteld van BTW. Voor deze cursussen en trainingen betaalt u geen inschrijf- en administratiekosten.

Betaling

U ontvangt een nota na het intakegesprek. De algemene voorwaarden voor de cursus samen met de kosten staan vermeld op de offerte.

Lessen volgen met een Strippenkaart

Deze lessen kunnen ook door middel van een Strippenkaart gevolgd worden. Binnen de geldigheid van de Strippenkaart kunnen uw lessen in overleg met u gepland worden. Er bestaan verschillende Strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen.

Aanmelding/inschrijving

Als u geïnteresseerd bent in deze cursussen of trainingen kunt u contact met ons nemen via het contactformulier of WhatsApp om een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u akkoord gaat met de offerte krijgt u een nota die voor aanvang van de lessen betaald dient te worden.

Meer info

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of WhatsApp. Als wenst gebeld te worden kunt u dit in uw bericht aangeven.