Cursussen en trainingen Frans op maat

 • Niveau cursus

  A1 t/m C2
  Beginners t/m vergevorderden

 • Aantal lessen

  Vanaf 1 les

 • Deelnemers

  1 t/m 4

 • Locatie

  Zie leslocatie onderaan

 • Cursusprijs

  Per offerte

 • Duur les

  Vanaf 1u30

 • Data

  In overleg

 • Rooster

  Maandag t/m zondag, overdag en in de avond, het hele jaar door.

 • Frequentie

  In overleg

Doelgroepen

Deze cursussen en trainingen zijn bestemd voor particulieren, bedrijven, organisaties, ministeries, (hoge)scholen, universiteiten, ngo’s, etc. en zijn bedoeld voor alle (zakelijke) toepassingen. U zult Frans leren alsof u in Frankrijk of in een Franstalig land bent. De lessen worden toegesneden op uw (werk)situatie. Het doel van het programma is dan om uw doelstellingen snel en goed te bereiken.

Evaluatie van het niveau Frans

Vooraf aan de inschrijving vindt een intakegesprek van 1 uur en op afspraak plaats (gratis en vrijblijvend) waarin uw niveau Frans kan bepaald worden (als u geen beginner bent), uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken en al uw vragen over de cursus kunt stellen. Gedurende de cursus of training zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden met betrekking tot de methode, het programma, het huiswerk, uw vooruitgang, etc.

Methodes

In deze cursussen en trainingen worden Franse methodes gebruikt uit Frankrijk. Deze methodes zijn bedoeld voor mensen die Frans willen leren als vreemde taal. Ze zijn zeer praktijk en communicatief gericht. De prijs van de cursussen en trainingen is exclusief lesmateriaal. Naast de methodes zal er ook gewerkt worden met extra lesmateriaal om het leerproces te versterken.

Huiswerk

Om Frans geleidelijk eigen te maken is het ook belangrijk om huiswerk te maken. De hoeveelheid daarvan wordt in het intakegesprek besproken en in overleg bepaald. Naast de opdrachten van de methodes zal er voor het niveau A1 en A2 een selectie gemaakt worden van extra lees- en luisteropdrachten onder Cursistensite om als huiswerk te maken. Vanaf het niveau B1 is het raadzaam om naast de opdrachten van de methodes regelmatig in het Frans te lezen over verschillende onderwerpen. Dit kan onder andere door Franse kranten, tijdschriften en de Franse boeken te lezen, maar ook de Franse TV-programma’s op Youtube te bekijken en Franse Films en series op Netflix met Franse ondertiteling te bekijken. Ook naar Franse radio’s of Franse podcasts te beluisteren, aan het Café français en aan de (culturele) activiteiten-deel te nemen.

Cursistensite

Elke cursus of training krijgt een eigen internetpagina onder de Cursistensite. Dit gebeurt alleen wanneer de cursus doorgaat. Op deze pagina komen geen persoonlijke gegevens te staan.

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal is niet verplicht. Tijdens de lessen  worden Franse methodes gebruikt die uit Frankrijk komen en die bedoeld zijn voor iedereen die Frans als vreemde taal wil leren.

Docenten

De docenten die u les zullen geven zijn eerstegraads bevoegd Frans, native speakers, met ruime ervaring met lesgeven voor verschillende doelgroepen in het onderwijs, voor het bedrijfsleven, voor andere taalinstituten, aan particulieren, etc.

Leslocatie:

Deze cursussen en trainingen kunnen overal in Nederland gegeven worden, op één van onze leslocaties in Den Haag, incompany en/of online.

Sfeer tijdens de lessen

U leert Frans alsof u in Frankrijk bent. De lessen worden in een ongedwongen (Franse) sfeer gegeven. De sfeer is altijd ontspannen en aanstekelijk en iedereen voelt zich snel op zijn gemak. Elke cursist wordt gestimuleerd om een actieve rol tijdens de lessen te spelen.

Lesprijzen

De lesprijzen gaan per offerte waarop ook de algemene voorwaarden van de cursus staan. De taalcursussen Frans zijn vrijgesteld van BTW. Voor deze cursussen en trainingen betaalt u geen inschrijf- en administratiekosten.

Betaling

Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u ermee akkoord gaat dan ontvangt u een nota die voor aanvang van de eerste les dient betaald te worden. De inschrijving is een feit pas als de nota betaald is.

Lessen volgen met een Strippenkaart

Deze lessen kunnen ook door middel van een Strippenkaart gevolgd worden. Binnen de geldigheid van de Strippenkaart kunnen uw lessen in overleg met u gepland worden. Er bestaan verschillende Strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen.

Aanmelding/inschrijving

Als u geïnteresseerd bent in deze cursussen kunt u contact met ons nemen via het contactformulier of WhatsApp om een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan te vragen. Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u akkoord gaat met de offerte krijgt u een nota die voor aanvang van de lessen betaald dient te worden.

Meer info

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of WhatsApp. Als u wenst gebeld te worden, kunt u dit in uw bericht aangeven.