Cursussen Frans op reis

Cursus Frans op Reis
 • Niveau cursus

  A1 t/m C2
  Beginners t/m vergevorderden

 • Aantal lessen

  Vanaf 1 les

 • Deelnemers

  1 t/m 4

 • Locatie

  Zie leslocatie onderaan

 • Cursusprijs

  Per offerte

 • Duur les

  Vanaf 1u30

 • Data

  In overleg

 • Rooster

  Maandag t/m zondag, overdag en in de avond.

 • Frequentie

  In overleg

Bent u van plan om naar Frankrijk of naar een Franstalig land te gaan voor vakantie, familiebezoek, zakendoen, etc. en wilt u daarvoor Frans leren en/of bijspijkeren en/of wilt u gewoon leren hoe u met de Fransen/Franstaligen optimaal kunt communiceren en omgaan? Dan bent u bij ons van harte welkom om Franse lessen te nemen zodat u goed voorbereid op uw reis kunt zijn. Deze lessen zijn ook bedoelt voor degenen die al in Frankrijk of in een Franstalig land zijn en die willen online les(sen) nemen en/of antwoorden krijgen over hoe ze bepaalde zaken in het Frans kunnen uitdrukken, een zakelijke of privé afspraak met Fransen/Franstaligen kunnen voorbereiden, etc.

Het is ook mogelijk om deze lessen samen met uw (zaken)partner, kinderen, collega’s, etc. te nemen.

Deze lessen zijn communicatief en praktijk gericht. U leert ook tijdens de lessen verschillende strategieën door middel van spelletjes, rolspellen, etc. om uzelf te redden in Frankrijk of in een Franstalig land, ook als u niet altijd over de nodige grammatica et woordenschat beschikt. U zult ook leren fouten te vermijden die de meeste Nederlanders in het Frans of in de omgang met Fransen en Franstaligen.

Tijdens de lessen krijgt u ook nuttige informatie die voor u van toepassing zijn en worden er leuke activiteiten georganiseerd om u te helpen om optimaal te kunnen communiceren en ook omgaan met uw doelgroep(en).

Evaluatie van het niveau Frans

Vooraf aan de inschrijving vindt een intakegesprek van 1 uur en op afspraak plaats (gratis en vrijblijvend) waarin uw niveau Frans kan bepaald worden (als u geen beginner bent), uw wensen en onze mogelijkheden worden besproken en al uw vragen over de cursus kunt stellen. Tijdens dit intake kunt u aangeven waarop het accent op de lessen moet gelegd worden. Gedurende de cursus zal er regelmatig een evaluatie plaatsvinden met betrekking tot de methode, het programma, het huiswerk, uw vooruitgang, etc.

Methodes

Tijdens deze cursussen kan in overleg bepaald worden of het gebruik van een methode van toepassing is. Zo ja, dan zal het altijd om Franse methodes gaan uit Frankrijk die bedoeld zijn voor mensen die Frans willen leren als vreemde taal. Deze methodes zijn zeer communicatiefs praktijk gericht. De prijs van de cursussen is exclusief lesmateriaal. Naast de methodes zal er ook gewerkt worden met extra lesmateriaal die op uw situatie van toepassing zijn om het leerproces te versterken. Het kan ook zijn dat u tijdens uw lessen geen methode nodig heeft en dat het lesmateriaal door de docent voor u wordt samengesteld op basis van uw doelstellingen en uw niveau Frans af.

Huiswerk

In het intake gesprek zal er in overleg bepaald worden of u huiswerk voor de les(sen) kunt maken. De opdrachten van het huiswerk worden samengesteld op basis van uw niveau Frans en van uw wensen en doelstellingen. De hoeveelheid daarvan wordt in het intake gesprek besproken en in overleg bepaald.

Cursistensite

Elke cursus krijgt een eigen internetpagina onder de Cursistensite. Dit gebeurt alleen wanneer de cursus doorgaat. Op deze pagina zullen er verschillende links en informatie staan die van belang zijn voor uw les(sen). Op deze pagina komen geen persoonlijke gegevens te staan.

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal

Kennis van de Nederlandse of Engelse taal is niet verplicht. Tijdens de lessen  worden Franse methodes gebruikt die uit Frankrijk komen en die bedoeld zijn voor iedereen die Frans als vreemde taal wil leren.

Docenten

De docenten die u les zullen geven zijn eerstegraads bevoegd Frans, native speakers, met ruime ervaring met lesgeven voor verschillende doelgroepen in het onderwijs, voor het bedrijfsleven, voor andere taalinstituten, aan particulieren, etc.

Leslocatie:

Deze cursussen kunnen overal in Nederland gegeven worden, op één van onze leslocaties in Den Haag, in-company en/of online.

Sfeer tijdens de lessen

U leert Frans alsof u in Frankrijk bent. De lessen worden in een ongedwongen (Franse) sfeer gegeven. De sfeer is altijd ontspannen en aanstekelijk en iedereen voelt zich snel op zijn gemak. Elke cursist wordt gestimuleerd om een actieve rol tijdens de lessen te spelen.

Cursusprijzen

De cursusprijzen gaan per offerte waarop ook de algemene voorwaarden van de cursus staan. Voor particulieren zijn de cursusprijzen vrijgesteld van BTW. Voor deze cursussen betaalt u geen inschrijf- en administratiekosten.

Betaling

Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u ermee akkoord gaat dan ontvangt u een nota die voor aanvang van de eerste les dient betaald te worden. De inschrijving is een feit pas als de nota betaald is.

Lessen volgen met een Strippenkaart

Deze lessen kunnen ook door middel van een Strippenkaart gevolgd worden. Binnen de geldigheid van de Strippenkaart kunnen uw lessen in overleg met u gepland worden. Er bestaan verschillende Strippenkaarten van 1, 2, 3, etc. lessen.

Aanmelding/inschrijving

Als u geïnteresseerd bent in deze cursussen kunt u contact met ons nemen via het contactformulier of WhatsAppom om een gratis intakegesprek aan te vragen. Na het intakegesprek kunt u een offerte krijgen. Als u akkoord gaat met de offerte krijgt u een nota die voor aanvang van de lessen betaald dient te worden.

Meer info

Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of WhatsApp. Als u wenst gebeld te worden kunt u dit in uw bericht aangeven.