Nieuwsbrief

Groepscursussen standaard Frans in Leiden beginnen weer vanaf februari 2018

Zie het aanbod op cursussen standaard Frans en opfriscursussen Frans.

Café français 5 sur 5 in Den Haag

U kunt meer informatie over dit evenement vinden op Café français 5 sur 5. Als u ons een locatie wilt aanbevelen of als u meer informatie over dit Café wilt hebben dan kunt u contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of Whatsapp.

Voici la France is weer op Facebook te volgen

U kunt Voici la France weer op Facebook volgen om op de hoogte te zijn van ons aanbod voor het nieuwe seizoen 2017-2018.

Zomercursussen Frans op privé basis / op maat

Gedurende het hele jaar door is er de mogelijkheid om cursussen/trainingen Frans op privé basis / op maat te nemen. Het programma, de tijden, de data, etc. worden voorafgaand aan de cursus/training besproken in een intakegesprek. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze cursussen/trainingen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Als u gebeld wenst te worden dan verzoeken wij u om uw telefoonnummer op uw bericht aan te geven. Zie onderaan deze pagina, op de rode balk, de mogelijkheid om ons een bericht via Whatsapp te sturen. U kunt ook Voici la France via Facebook volgen.

Op zoek naar een nieuwe leslocatie in het centrum van Den Haag

Voici la France is op zoek naar een leslocatie voor de groepscursussen standaard Frans in het centrum van Den Haag voor het cursusseizoen januari-juni 2018. Als u informatie of tips voor ons erover heeft dan kunt contact met ons opnemen. Alvast bedankt.

.